HM Service

Mattvätt

Förläng livslängden på dina mattor och låt deras sanna lyster komma fram. Mattor behöver tvättas en till två gånger om året. Det är någonting som många inte tänker på. För att få bort tuffa fläckar och ingrodd smuts krävs professionell rengöring. Fräscha upp dina mattor med vår hjälp!

 

På HM Service Stockholm AB kommer vi hem till dig och tvättar mattorna. Vi använder en professionell maskin som vi tar med. Mattorna tvättas med ånga och en skonsam naturprodukt.

Möbeltvätt

 

Har möblerna några år på nacken, med fläckar och annat som följd? Misströsta inte! Det går att åtgärda. Med professionell rengöring är det mesta möjligt. Fräscha upp dina möbler med vår hjälp!

 

På HM Service Stockholm AB kommer vi hem till dig och tvättar möblerna. Det kan röra sig om soffor, stolar och fåtöljer. Vi använder en professionell maskin som vi tar med. Möblerna tvättas med ånga och en skonsam naturprodukt.

Ni är varmt välkomna att höra av er till oss om ni har några frågor eller funderingar. Vi är beredda att ta fram en lösning som just passar dina behov och förutsättningar.

HM Service

Boka städning

Ni är välkomna att höra av er till oss för mer information eller om ni vill boka en städning. 
Beställ en kostnadsfri offert redan idag!